0549 268 4848 renklitatilcom@gmail.com
0549 268 4848 renklitatilcom@gmail.com
Atv Safari
500₺
Atv Safari
500₺
Adınız*
Email*
Telefon*
Kişi Sayısı*
Tur Tarihi*
Notunuz*
İstek Listesine Kaydet

Adding item to wishlist requires an account

4279
WhatsApp İletişim
Hızlı ve Kolay Rezervasyon
Hemen Tıkla
  • Tek Kişi500₺
  • Tur Süresi1 Saat
  • Eğitmenlik HizmetiVar
  • Parkur OlanaklarıVar
  • Ücretsiz TransferDahil Değil
  • Nerede YapılıyorDeğirmenyanı

Datça Atv Safari

(1 Yorum)

Yaz sezonunun popüler tatil beldelerinden Datça için eşsiz bir tatil planı yapıyorsanız sizleri klasik tatil anlayışından kurtaracak tatilinizin eşsiz geçmesini sağlayacak harika bir aktivitemiz bulunmaktadır. Yerli ve yabancı misafirlerimiz tarafından oldukça sevilen ve tercih edilen aktivitelerimiz arasında yer alan Datça Atv Safari turu ile bol eğlenceli, macera dolu bir parkurda sevdikleriniz ile turlarımız için özel tasarlanmış Atv’ler eşliğinde sınırsız eğlence ve unutulmaz macera sizleri beklemektedir.

Bu turumuz için özel olarak hazırlanmış olan Off-Road araçlarımız ve engebeli parkurumuz da Marmaris-Datça yolu üzerinde bulunan Değirmenyanı köyünde yapılmaktadır. Ruhu genç olan ve macera seven tüm misafirlerimiz için uygun olan turumuza katılmak için , herhangi bir tecrübeye ya da deneyime ihtiyacınız yoktur. Kullanımları oldukça kolay olan otomatik vites Atv motorlarımız için yalnızca elleriniz ile gerçekleştireceğiniz gaz- fren ilişkisini bilmeniz yeterlidir. Zaten turumuz başlamadan önce alanında uzman lisanslı eğitmenlerimiz sizlere motorlarımızı ve parkurlarımızı tanıtıp eğitiminizi de vereceği için turumuza endişe etmeden gönül rahatlığı ile katılım gösterebilirsiniz.

Datça’nın yeşilin her tonu ile bezenmiş doğası içerisinde asfalt yollardan uzak olarak gerçekleştireceğiniz tur süresi  boyunca sizleri unutamayacağınız bolca anı beklemektedir. Datça’ya geldiniz diye yalnızca denize girip güneşlenecek değilsiniz elbette. Tatilinizi yeni deneyimler yaşayarak renklendirdiğiniz bir tatil yaşamak isterseniz sizleri Datça Atv Safari turu ile macera dolu bir güne davet ediyoruz. Eğer sizler de bu aktivitemiz ile parkurumuzun tozunu attırmak isterseniz turumuz hakkında birçok detayı da merak etmeniz muhtemeldir.

Bu Turda Öne Çıkanlar

  • Biraz çamurlu, biraz ıslak ama eğlenmek için buradasınız ve eğlencenin tadını çıkarın
  • Arazi araçlarımız ile dağlarının engebeli yollarını deneyimleyin
  • Adrenalin ve heyecan dolu parkurda anın keyfini sürün.

Fiyat'a Dahil Hizmetler

  • Türkçe Eğitmenlik Hizmeti
  • Ekipmanlar
  • Tur Sigortası

Fiyat'a Dahil Olmayanlar

  • Fotoğraf ve Video Çekimi
  • Kişisel Harcamalar
  • İçecekler

Görseller

Rezervasyon Yapmak İster misiniz?

Müşteri Temsilcimize Bağlanarak Hızlı ve Kolay Bir Şekilde Rezervasyon Yapabilirsiniz

Atv Safari Tur Programımız

Tur için öncelikle tercih etmiş olduğunuz seansa uygun olarak rezervasyon işlemlerini gerçekleştirdikten sonra ekip arkadaşlarımız tarafından sizlere bildirilen konuma gelmeniz yeterli olacaktır. Tesisimiz Datça’ya yaklaşık 60 dakikalık araç mesafesindedir. Gönderilen konumda sizleri güler yüzlü takım arkadaşlarımız karşılayarak diğer misafirlerimizin yanına davet ediyorlar. Tüm misafirlerimiz alana toplandığında ise alanında uzman deneyimli eğitmenlerimiz sizlere bilmeniz gereken tüm detayları aktararak bir eğitim veriyorlar.

Eğitiminizin ardından hemen parkura çıkmıyorsunuz. Parkur öncesinde herkese motorlarını gösterip kısa bir pratik yapıyor. Ayrıca parkurumuza çıkmadan önce gerekli bütün güvenlik önlemlerini üst düzey olarak alıyoruz. Böylelikle hem güvende olmanın hem de macera dolu saatler yaşamanın keyfine varabiliyorsunuz. Turumuz için hazır olduğunuzda ise uzun bir konvoy oluşturarak eğitmenlerimiz ve rehberlerimiz eşliğinde parkurumuza çıkıyoruz.

Datça Atv Safari turu boyunca sizleri macera dolu ve bol eğlenceli parkurlar beklemektedir. Off-Road deneyimini en keyifli şekilde gerçekleştireceğiniz turumuz içerisinde sizler çeşitli sürprizler de bekliyor olacaktır. Turumuz boyunca oldukça eğlenceli ve keyifli vakit geçireceğiz. Her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi turumuzun da sonu olacaktır elbette. Bu sona yaklaştığımızda motorlarımızı bırakmak adına başlangıç noktasına geri döneceğiz ve turumuz başarı ile sonlanacaktır.

+500 Günlük Tur

Renklitatil.com web sitesinde, siz tatil severlere birbirinden farklı konseptlerde yüzlerce tur seçeneği sunulmaktadır.

7/24 Destek

Ülkemizin neresinde olursanız olun günlük turlar için müşteri destek ekibimiz her zaman hizmetinizdedir.

Rezervasyon

Online olarak yada satış temsilcilerimizle iletişime geçerek rezervasyon işleminizi yapabilirsiniz.

Hizmet Kalitesi

Yılların vermiş tecrübemiz ile hizmetlerimize hergün daha iyilerini eklemeye devam ediyoruz.

Ödeme

Ön ödemenizi Şimdi yaparak yerinizi ayırtabilir ve kalan ödemenizi tur gününde katılım sağlarken gerçekleştirebilirsiniz.

Rakipsiz Fiyat

Hem vaktiniz, hemde paranız cebinizde kalsın istiyorsanız sizde Renkli Tatili tercih edebilirsiniz.

Sıkça Sorulan Sorular
Tur hakkında konuklarımız tarafından sıkça sorulan sorular
  • Nasıl rezervasyon yapabilirim?
    Whatsapp üzerinden iletişime geçerek yada site üzerinden formu doldurarak rezervasyon yapabilirsiniz.
  • Güvenlik için ekipman veriyor musunuz?
    Tabi ki sizi koruyacak ekipmanları veriyoruz.
  • Araçlarınız güvenli mi?
    Araçların bakımları her hafta yapılıyor ve güvenli.
  • Aracı nerede kullanıyoruz?
    Bu tur için özel yapılmış parkurda ve ormanlık arazi içerisinde.
  • Transfer hizmetiniz dahil değil sizi nasıl bulacağız?
    Tura katılabilmeniz için size atacağımız konuma tur saatinden 15 dakika önce gelmeniz yeterli. Attığımız konumda sizi çalışma arkadaşlarımız karşılayacaklar.
  • Tur Saatleri?
    10.15-12.15-14.15-16.15 olmak üzere 4 seans şeklindedir.

Sorularınız için bizi arayın !

Telefonla hemen bizi arıyarak tüm sorlarınıza cevap bulabilirsiniz

Datça Atv Safari Fiyatları

Tur ücreti yaşadığınız keyifli saatlere ve maceralara oranla oldukça uygun bir şekilde belirlenmiştir. 

  • Tek Kişi: 500TL’dir.

Tatiliniz dönüşünde oldukça keyifli anılar hatırlamak istiyorsanız sizlerin bu anıları biriktirmesi adına Datça Atv Safari turu ile yanınızda bulunmaktan mutluluk duyarız.

Tur Süremiz Ve Seanslarımız

Tatil günleriniz içerisinde yaklaşık 2-3 saat vakit ayırarak katılım gösterebileceğiniz ve deneyimleyebileceğiniz bir tur programıdır. Bu 3 saatin içerisinde sizler 1 saat boyunca keyifli ve macera dolu bir Atv Safari deneyimi sunulmaktadır. Sevdikleriniz ile bolca eğlenmek için tercih edebileceğiniz turumuz gün içerisinde belirli bir zaman dilimini kapsadığı için diğer kalan zamanlarda başka aktiviteler veya planlar yapmanıza da fırsat vermektedir.

Günde 3 seans olarak düzenlenen turumuza size en uygun zaman diliminde katılım göstermeniz mümkündür fakat şunu bilmelisiniz ki hangi seansa katılırsanız katılın sizleri keyifli saatler beklemektedir. Tur seanslarımız ise şu şekildedir:

  • Sabah: 10:15 – Öğle: 12:15 ve 14:15- Akşamüstü: 16:15
1 Yorum
Göre sıralaDeğerlendirmeTarih

Özlem Kemerci

Group Traveller

Tesiste bize yardımcı tüm ekibe ve renkli tatile böyle organizasyonlar yaptığı için teşekkür etmek istiyoruz. Çok keyifli bir gün geçirdik ve eğlendik.

Proceed Booking